Mijn CT&A

Technologie
& automatisering

Uw actuele cijfers op elk toestel

De technologische revolutie raast door en ons vak ontsnapt er niet aan. Alles moet sneller, transparanter en mobieler. CT&A investeerde (en investeert!) de laatste jaren enorm in het digitaliseren van de samenwerking met haar klanten.

Gespecialiseerde software waakt bijvoorbeeld over de termijnen voor het indienen van verschillende aangiften, en geeft tevens toegang tot een dashboard waarop u zelf alle cijfers, aangiften en dergelijke kan raadplegen.

Dat betekent dat u in real-time de cijfers van uw bedrijf kan raadplegen. Via mobiele applicaties scant u uw facturen ter plekke in, die na controle door ons onmiddellijk in uw persoonlijke portaal beschikbaar zijn.

BOOKAID

Bookaid is een prachtig dashboard waarmee u in een oogopslag een zicht heeft over uw cijfers. Via de handige mobiele applicaties kan u zelf onmiddellijk facturen, bonnetjes of andere documenten toevoegen aan uw boekhouding. Deze worden – na controle van onze specialisten – onmiddellijk aan uw boekhouding toegevoegd en op het dashboard bijgewerkt.

Naast dit alles kan u zelf alle facturen raadplegen in het digitale archief, afdrukken en doormailen, openstaande facturen raadplegen en alle cijfers in detail bekijken. Voortaan heeft u op elk ogenblik en overal ter wereld toegang tot uw boekhouding!

V-VH&P Portal

Portal

Portal, de digitale plek waar wij alle belangrijke stukken, zoals jaarrekening, aangiften en belastingberekeningen voor u digitaal ter beschikking stellen. U kan deze op elk ogenblik raadplegen, opnieuw afdrukken, doormailen enz.

Manuele controle

Behalve de infrastructuur houdt CT&A ook zijn medewerkers up-to-date. De controle en analyse van uw cijfers wordt nog steeds door onze specialisten verricht. Door middel van gerichte trainingen en juiste opleidingen houden wij zo vinger aan de pols. Zowel op vlak van vak- en juridische inhoud, als op technologisch vlak.

Als actief lid van verschillende beroepsverenigingen zorgen wij voor een constante bijscholing van ons personeel. Deze opleidingen – en het lidgeld – zitten mee in het loonpakket van ons personeel.

Cools Tax & Accountancy
Fruithoflaan 124 b 12/13
2600 Berchem
BE 0715.762.505

T: + 32 3 451 20 00
M: info@cools-taxacc.be

Openingsuren
Ma – Do: 9.00 u – 16.30 u
Vr: 9.00 u – 15.30 u

Inspiratie in uw mailbox?

Shtick was here.